لوازم خانگی

سیستم کانوکشن

سیستم کانوکشن چیست ؟

سیستم کانوکشن  در ماکروویو و فر مورد استفاده قرار میگیرد و تمام مطالب این وبلاگ در مورد هر هم فر و هم ماکروویو صادق است

یکی از تکنولوژی هایی که در مایکروویوهای ( ماکروفر ) جدید به کار گرفته شده است، کانوکشن می باشد.

کاربرد این قابلیت در زمان پخت مواد غذایی به این صورت است که با هدایت یکنواخت گرما به سمت ماده غذایی باعث می شود تا غذا زودتر پخته شود، در حالی که خاصیت، طراوت و تازگی ماده ی غذایی کاملا حفظ شده است.

با استفاده از ماکروویو می توانید انواع غذا و همچنین کیک را با بهترین کیفیت بپزید.

قابلیت کانوکشن در هنگام پختن کیک باعث مغز پخت شدن آن می گردد، بدون اینکه دیواره های کیک خشک و یا برشته شوند.

دلیل استفاده از کانوکشن چیست؟

آشپزی سریع تر می شود:(پخت کانوکشن چیست)

از آنجایی که هوای گرم به جای آنکه فقط اطراف مواد غذایی وجود داشته باشد، به طور مستقیم بر روی غذا نیز قرار می گیرد،

عملیات پخت و پز را در حدود ۲۵ درصد سریع تر از یک اجاق گاز یا فر معمولی می کند.

عملیات پخت را به صورت مساوی و یکسان انجام می دهد:

در فرهای معمولی هوای گرم در قسمت‌ های مختلف تفاوت دارد.  اما در فر با فن کانوکشن، این گونه نیست. 

در این فرها  به خاطر وجود فن و چرخش هوای گرم، حرارت در همه جای محفظه فر به صورت مساوی و یکسان می باشد.

که در نتیجه عملیات پخت مواد غذایی به صورت یکسان انجام می شود.

مواد غذایی در این فرها بهتر برشته می‌ شوند:

در فرهای معمولی و بدون فن رطوبت خارج شده از مواد غذایی درون فر نمی‌تواند خارج شود.

بنابراین در این شرایط به دلیل مرطوب شدن هوای درون فر، مواد غذایی کاملا برشته نمی شوند

و زمان بسیار زیادی برای برشته شدن آن ها صرف می شود.

اما هوای خشک، بدون رطوبت و داغ فن convection ، سطح غذا را در زمان بسیار کمتری برشته می کند

در حالی که رطوبت مواد غذایی را نیز کاملا محفوظ نگه می دارد.

 در مصرف انرژی صرفه جویی می کند:

در فرهای دارای قابلیت Convection Fan  (کانوکشن فن) مواد غذایی در دمای پایین تر و البته بسیار سریع‌ تر پخته می‌شوند.

کاملا واضح است که در این شرایط  انرژی کمتری نسبت به فرهای معمولی صرف شده

کاری از گروه هلال کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *